вторник, 25 марта 2014 г.

Картка обліку передового педагогічного досвіду

Картка обліку передового педагогічного досвіду

1
Назва ДПТНЗ
«Лісоводський ПАЛ»
2
Прізвище ім’я по батькові працівника, що атестується
Гут Людмила Василівна
3
Рік народження
8 березня 1954 року
4
Освіта
Вища
5
Посада
Майстер виробничого навчання Лісоводського ПАЛ
6
Фах
Кухар; кондитер
7
Педагогічний стаж:
32 роки
8
Кваліфікаційна категорія:
пед. звання на момент атестації:
На яке претендує:
12 тарифний розряд
Майстер в/н І категорії
Підтвердити
9
Нагороди
Грамота Міністерства освіти України
10
Методична проблема над якою працює майстер в/н:
Розвиток здібностей та інтересів учнів за допомогою інтерактивних форм роботи на уроці
11
Хто і коли вивчав досвід:
Методист: Здоровик М.В.;
Методична комісія;
Педагогічна рада;  НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області.
12
Ким схвалено досвід:
Заступником директора з НМР Боровик О.В., методистом Здоровик М.В., методичною радою, НМЦ ПТО ПК.
13
В якій формі узагальнений досвід:
Опис досвіду, семінари, виставки. 
14
Заходи по впровадженню та поширенню досвіду:
Виступ на засіданнях методичної комісії, відкритих уроках, секціях.
15
Зміст атестаційної папки:
1.Картка обліку ППД.
2.Анотація опису досвіду.
3.Характеристика.
4.Опис власного досвіду.
5.Методичні розробки:
5.1.Методична розробка інтегрованого уроку на тему: «Приготування та оформлення салатів з використанням елементів карвінгу».
5.2.Методика проведення нестандартних уроків виробничого навчання (урок КВК на тему: «Бутерброди»);
5.3.Методична розробка на тему: «Практичне застосування окремих елементів системи здоров’я Кацудзо Ніші на уроках виробничого навчання кухарів»;

5.4.Методична розробка: «Бісквітний фірмовий торт «Шахматка».
5.5.Методична розробка уроку на тему: «Урок-мандрівка з елементами ділової навчальної гри при вивченні страв з смаженого м’яса»;
5.6.Виховний захід: «Ярмарок українських страв»;
5.7.Методична розробка: «Особливості приготування страв з субпродуктів на уроках в/н»
5.8.Методична розробка: «Раціональне харчування в сучасних умовах»;
5.9.Методична розробка: «Обробка нерибних морепродуктів на уроках виробничого навчання».


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Фото

 Фото   Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото