Картка
обліку передового педагогічного досвіду
1
|
Назва ДПТНЗ
|
«Лісоводський
ПАЛ»
|
2
|
Прізвище ім’я по батькові працівника, що
атестується
|
Гут
Людмила Василівна
|
3
|
Рік народження
|
8 березня
1954 року
|
4
|
Освіта
|
Вища
|
5
|
Посада
|
Майстер
виробничого навчання Лісоводського ПАЛ
|
6
|
Фах
|
Кухар;
кондитер
|
7
|
Педагогічний стаж:
|
32 роки
|
8
|
Кваліфікаційна категорія:
пед. звання на момент атестації:
На яке претендує:
|
12
тарифний розряд
Майстер
в/н І категорії
Підтвердити
|
9
|
Нагороди
|
Грамота
Міністерства освіти України
|
10
|
Методична проблема над якою працює майстер в/н:
|
Розвиток
здібностей та інтересів учнів за допомогою інтерактивних форм роботи на уроці
|
11
|
Хто і коли вивчав досвід:
|
Методист:
Здоровик М.В.;
Методична
комісія;
Педагогічна
рада; НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області.
|
12
|
Ким схвалено досвід:
|
Заступником
директора з НМР Боровик О.В., методистом Здоровик М.В., методичною радою, НМЦ
ПТО ПК.
|
13
|
В якій формі узагальнений досвід:
|
Опис
досвіду, семінари, виставки.
|
14
|
Заходи по впровадженню та поширенню досвіду:
|
Виступ на
засіданнях методичної комісії, відкритих уроках, секціях.
|
15
|
Зміст атестаційної папки:
|
1.Картка
обліку ППД.
2.Анотація
опису досвіду.
3.Характеристика.
4.Опис
власного досвіду.
5.Методичні
розробки:
5.1.Методична розробка інтегрованого
уроку на тему: «Приготування та оформлення салатів з використанням елементів
карвінгу».
5.2.Методика проведення
нестандартних уроків виробничого навчання (урок КВК на тему: «Бутерброди»);
5.3.Методична розробка на тему:
«Практичне застосування окремих елементів системи здоров’я Кацудзо Ніші на
уроках виробничого навчання кухарів»;
5.4.Методична розробка: «Бісквітний
фірмовий торт «Шахматка».
5.5.Методична розробка уроку на
тему: «Урок-мандрівка з елементами ділової навчальної гри при вивченні страв з
смаженого м’яса»;
5.6.Виховний захід: «Ярмарок
українських страв»;
5.7.Методична розробка: «Особливості
приготування страв з субпродуктів на уроках в/н»
5.8.Методична розробка: «Раціональне
харчування в сучасних умовах»;
5.9.Методична розробка:
«Обробка нерибних морепродуктів на уроках виробничого навчання».
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий