Майстер в/н ДНЗ "Лісоводський ПАЛ" Гут Людмила Василівна
Страницы
Главная страница
ПОРТФОЛІО
УРОКИ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ
ПРЕЗЕНТАЦІЇ
ФОТО
ФОТО
https://drive.google.com/open?id=1p0_WJA5LIlsou7HsATvb4IsNXgdzhNTz
ФОТО
Фото наше навчання
Проведення уроків виробничого навчання
Фото " Пекельна кухня"
Допомога воїнам ЗСУ
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Виховні заходи
Методична розробка на тему: «Особливості технології приготування і оформлення білково- повітряних, мигдальних та білково - горіхових тортів»
ВСТУП Торт - традиційне святкове блюдо, прикраса ювілеїв, банкетів та сімейних урочистостей. Існує безліч версій історичного походжен...
Відкритий урок "технологія приготування напівфабрикатів з риби"
ТЕМА : Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів Тема уроку: Розбирання риби з лускою. Приготування котлетної маси та ...
Обробка риби
Презентація
Комментариев нет:
Отправить комментарий