Майстер в/н ДНЗ "Лісоводський ПАЛ" Гут Людмила Василівна
Страницы
Главная страница
ПОРТФОЛІО
УРОКИ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ
ПРЕЗЕНТАЦІЇ
ФОТО
воскресенье, 17 мая 2020 г.
Учасниця обласного конкурсу фахової майстерності кухарів
Марч
е
нкова Катерина Юріївна.
Посіла почесне 4 місце.
Приготовані на конкурсі страви:
завиванець з грудинки курки, та десерт «Загадка»
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Следующее
Предыдущее
Главная страница
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Фото
Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото
Відкритий урок "технологія приготування напівфабрикатів з риби"
ТЕМА : Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів Тема уроку: Розбирання риби з лускою. Приготування котлетної маси та ...
Методична розробка на тему: «Особливості технології приготування і оформлення білково- повітряних, мигдальних та білково - горіхових тортів»
ВСТУП Торт - традиційне святкове блюдо, прикраса ювілеїв, банкетів та сімейних урочистостей. Існує безліч версій історичного походжен...
План уроку
Група №25; Спеціальність: кухар; кондитер. Тема уроку: Навчальна мета уроку: Виховна мета: Розвиваюча мета: ...
Комментариев нет:
Отправить комментарий